Domofoni

Z vami že od od leta 1993

Glavna dejavnost našega podjetja je dobava in montaža domofonskih in videofonskih sistemov. Avdio domofoni vam omogočajo enostavno komunikacijo s tistim, ki se nahaja na drugi strani domofona, video domofoni pa vam poleg govorne komunikacije omogočajo še pogled na to osebo. Operiramo z najboljšimi ponudniki tovrstnih naprav in sistemov, ki se med seboj razlikujejo po številu enot, ki jih lahko vključujejo, dodatnih funkcijah, odpornosti na udarce in zunanje vplive ter podobno.

BPT, COMELIT in URMET so vodilna italijanska podjetja, ki so prisotna na našem tržišču že več kot 20 let. Vsako izmed njih odlikuje svojstven dizajn, prilagodljivost in kvaliteta. Možnost izbire je velika. Svetujemo vam glede na želje in potrebe.

Domofoni TCS

TCS je mlado nemško podjetje, ki se vedno bolj uveljavlja na evropskem tržišču, kakor tudi drugod po svetu. Delovanje TCS sistemov temelji na BUS tehnologiji, ki omogoča razširitev in nadgradnjo sistemov. Zelo so primerni za večstanovanjske kakor tudi ostale objekte. Notranje enote so v prostoročni izvedbi ali na slušalko.

Spletna stran: www.tcsag.de

Domofoni BPT

Podjetje BPT je eden vodilnih proizvajalcev na tem področju v Italiji. Njegovi izdelki so zasnovani na digitalni tehnologiji ter vam omogočajo prihranek udobja, varnost in energije. So domofoni, primerni za enostanovanjske hiše in po drugi strani celotne stanovanjske soseske.

Spletna stran: www.bpt.co.uk

Domofoni Comelit

Podjetje Comelit je italijanski proizvajalec vrhunskih avdio in video domofonskih sistemov, ki bodo odlična rešitev za večstanovanjske objekte. So enostavni za montažo z uporabo samo dveh, štirih ali petih žic, 220V omrežja in omrežja LAN. Na voljo so v različnih barvah in stilih.

Spletna stran: www.comelitgroup.com

Domofoni URMET

Podjetje URMET predstavlja domofonske sisteme, ki sodijo v višji kakovostni rang. Odlikujejo jih originalni dizajn, tehnična dovršenost ter velik razpon v ponudbi. Omogočajo montažo dodatnih tipk, zaščito pred udarci, krmiljenje dvoriščnih vrat in drugo.

Spletna stran: www.urmetdomus.it

Stopite v stik