LED razsvetljava

Z vami že od od leta 1993

LED razsvetljava je vse bolj »v modi« in vse bolj nepogrešljiva. Z energetsko varčnimi LED-icami lahko prihranimo celo do 80 odstotkov električne energije. LED svetila poleg tega ne vsebujejo škodljivega srebra in imajo daljšo življenjsko dobo. V podjetju Elektroinštalacije Jožef Vodovnik vam nudimo svetovanje pri izbiri svetil, njihovi razporeditvi in montažo svetil tako, da bo osvetlitev ustrezna in optimalna.

Pri razsvetljavi moramo upoštevati kar nekaj dejavnikov, med drugim razporeditev pohištva v prostoru in njegove funkcionalnosti, zavedanje moči in zmožnosti posameznih svetil ter razporeditev njihovih stikal. Nudimo:

LED svetilke niso običajne žarnice, ki svetijo s pomočjo žarilne nitke, ampak imajo vgrajeno eno ali več diod. Za razsvetljavo zunanjih delov objekta najpogosteje uporabimo LED reflektorje ali vgradna stenska, talna in stropna LED svetila.

LED trakovi so samolepilni trakovi, primerni za dekoracijo ali osvetlitev prostorov – tudi suhih in vlažnih. Najpogosteje se uporabljajo za osvetlitev kuhinjskih pultov, cokla, stopnic ali kot dekorativna osvetlitev regalov, ogledal, teras in garažnih vrat.

Stopite v stik